Într-un sat din Sălaj s-a deschis o sală inedită de bowling. Investiția primăriei a fost finanțată cu bani europeni

Navo cover cover

După ce a finalizat proiecte importante în comună, precum alimentarea cu apă, asfaltarea de străzi comunale, dar și reabilitarea instituțiilor publice, administrația locală de la Camăr, în frunte cu primarul Szabó Levente-György a realizat o investiție inedită și pentru tinerii din comună.

Salajul liber Pub

Astfel, la Camăr s-a deschis recent o sală de bowling, dotată la standarde europene. Sala funcționează de mai bine de o lună, iar zi de zi, zeci de tineri, atât din comună, cât și din zonele învecinate, inclusiv din județul Bihor poposesc în micuța comună sălăjeană pentru a se distra la bowling și pentru a socializa.

Investiția a fost realziată atât cu fonduri proprii, cât și prin finanțare europeană.

Astfel, sala de bowling a fost amenajată în centrul satului, aproape de Căminul Cultural. Clădirea a fost ridicată de Primăria Camăr, investiția fiind de 70.000 de euro. Dotarea și utilarea sălii de bowling s-a realziat printr-un proeict european finanțat prin AFIR – Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Valoarea totală a proiectului a fost de 72.334 de lei, din care 55.278 de euro sunt bani europeni, nerambursabili.

Primarul comunei Camăr susține că această sală de bowling are ca scop atragerea a cât mai mulți turiști în zonă, pentru că aici sunt mai multe obiective turistice de vizitat, iar prin această investiție, turiștii au un argument în plus pentru a ajunge în zonă. dar și pentru a le oferi tinerilor din comună un loc unde să se simtă bine și să își poată petrece timpul liber.

Administrația locală de la Camăr are în vedere și construirea unui stadion de fotbal la standarde moderne, astfel încât tinerii chiar să își poată petrece timpul liber în localitatea natală, fără a mai fi nevoiți să meargă în alte zone.

De remarcat că sala de bowling de la Camăr este cea mai inedită investiție a unei primării din Sălaj.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.