Internatul și sala de sport de la Liceul Pedagogic din Zalău se modernizează cu un milion de euro

cover cover casador

Primăria Municipiului Zalău a finalizat documentația tehnico-economică, faza Documentație de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI), pentru obiectivul de investiții “Creșterea eficienței energetice a Liceului Pedagogic “Gheorghe Șincai” – internat și sala de sport”.

Salajul liber Pub

Această documentație a fost aprobată în ședința extraordinară de Consiliu Local, astăzi, 13 mai, urmând ca departamentul Managementul Proiectelor Europene din cadrul instituției să demareze procedura pentru scrierea cererii de finanțare în vederea finanțării proiectului prin Administrația Fondului de Mediu. Valoarea totală a investiției este de 5.412.558,00 lei – peste un milion de euro.

Salajul liber Pub

La internatul și sala de sport din cadrul liceului sunt prevăzute ample lucrări de investiții, care vor conferi siguranță și confort atât elevilor, cât și cadrelor didactice. Conform documentației, la acest obiectiv vor fi executate lucrări de hidroizolație a infrastructurii, lucrări de protecție și de drenare a apelor meteorice, realizarea termosistemelor la fațade, la planșeul peste subsol, la planșeul peste ultimul nivel și la soclu, înlocuirea ferestrelor și a ușilor exterioare, înlocuirea integrală a pardoselilor, refacerea finisajelor la pereți și tavane, montarea unor sisteme alternative de energie regenerabilă și realizarea unor instalații eficiente energetic și funcțional.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.