Infrastructura rutieră sălăjeană reprezintă o prioritate pentru consilierii județeni ai USR

Navo cover cover cover cover

În ultima ședință a Consiliului Județean Sălaj, consilierii județeni USR PLUS au votat pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere a județului Sălaj.

Salajul liber Pub

Consilierii județeni USR PLUS, Ardelean Cosmin-Vasile și Nicolae Olar au votat proiectele de hotărâre privind aprobarea acordului de asociere între Judeţul Sălaj şi Comunele Zalha și Gârbou pentru realizarea unor lucrări de intervenție în regim de urgență pe drumul județean DJ 108 S, în valoare totală de 206.453 lei.

Salajul liber Pub

Pe această temă, cei doi consilieri județeni alături de Seliștean Vasile, primarul comunei Zalha, au avut discuții și întâlniri cu conducerea județului pentru a se intervenii pe acest drum până la reabilitarea lui astfel încât cetățenii să beneficieze de cele mai bune condiții de deplasare posibile.

Prima intervenție a avut-o dl Ardelean Cosmin Vasile în ședința din data de 16.03.2021, când 𝒂 𝒂𝒅𝒖𝒔 𝒊𝒏 𝒂𝒕𝒆𝒏𝒕𝒊𝒂 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒊𝒍𝒊𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑱𝒖𝒅𝒆𝒕𝒆𝒂𝒏 starea DJ 108 S și 𝒂 𝒔𝒐𝒍𝒊𝒄𝒊𝒕𝒂𝒕 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒗𝒆𝒏ț𝒊𝒂 în vederea unor lucrări de întreținere până la modernizarea lui, datorită faptului că acest tronson de drum este într-o stare avansată de degradare afectând locuitorii din zonă.

În decembrie 2020 dl Ardelean Cosmin Vasile a avut o intervenție prin care a solicitat luarea unor măsuri în ceea ce privește porțiunea rămasă nereabilitata din DJ 109 lim. jud. Cluj-Dragu.

Consiliului Județean Sălaj a analizat propunerea și a acordat atenție sporită reabilitării acestei porțiuni de drum, punând pe ordinea de zi a ședinței PROIECTUL DE HOTĂRÂRE privind aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie „Lucrări de intervenție (reabilitare) DJ 109: lim. jud. Cluj – Dragu, pe porțiunea de drum între km 31+976 – km 32+610” – faza P.T.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.