Indiferența societății și preotul din Sălaj care a evitat o tragedie, reușind să salveze un tânăr a cărui mașină a luat foc în trafic prin Zalău

cover Navo Navo Navo cover Navo

Preotul din Mesteacănu, comuna Almașu, Florin-Marius Nemeș a dat dovadă de spirit civic și a ajutat ieri, în jurul orei 17:30 un tânăr a cărui mașină a luat foc în trafic, pe Bulevardul Mihai Viteazu din Zalău în zona Autogării.

Preotul Florin-Marius Nemeș povestește că deși erau zeci, poate sute de autoturisme care treceau prin zona respectivă în acele momente, niciun șofer care tranzita bulevardul nu a oprit pentru a da o mână de ajutor. Povestea preotului dovedește încă odată ruptura din societate, indiferența și nepăsarea multora.

Totuși, tânărul a cărui mașină a fost cuprinsă de flăcări a avut un mare noroc cu preotul sălăjean, asta deoarece intervenția promptă și rapidă a preotului a făcut să fie evitată o tragedie.

„Mă aflam pe bulevard în trafic și am observat un tânăr care se afla lângă mașina în flăcări cu capota deschisă. Am decis să intervin, astfel că m-am oprit și am folosit extintorul din dotare și am reușit să sting incendiul. Tânărul era panicat și nu avea extintor în dotare. Deși bulevardul era foarte circulat la aceea oră, nimeni nu a oprit să-i dea o mână de ajutor. Mă bucur că am reușit să limităm pagubele, astfel că flăcările nu s-au extins la toată mașina. Pe această cale îndemn cetățenii să fie mai buni și să dea o mână de ajutor chiar și atunci când nu li se cere. Doresc tuturor un post binecuvântat”, povestește preotul pentru ziarul Monitorul de Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.