INCREDIBIL! Dinu Iancu-Sălăjanu a certat ieri, de la microfon, mai mulți copii care nu l-au ascultat: „trebuie să ascultați, am câștigat dreptul să vorbesc”

Navo cover cover cover

Prezent la manifestările de la Ip, unde s-au comemorat martirii români uciși de maghiari, Dinu Iancu-Sălăjanu a ținut un discurs în fața oficialităților și a elevilor duși cu japca din școlile de comune cu conducere PNL. În timpul discursului însă, cei din public, în special copiii care la vârsta lor foarte fragedă, nu au înțeles ce caută acolo, au mai vorbit între ei, fapt ce l-a nemulțumit pe liderul de la județ.

Salajul liber Pub

Dinu Iancu-Sălăjanu, spre mirarea tuturor, a avut o reacție fermă de la microfon susținând că trebuie să fie ascultat pentru că și-a câștigat dreptul de a vorbi. Imediat după ce a certat prin aceste vorbe audiența, cei de la Unitatea Militară care au prezentat evenimentul i-au mulțumit pentru discurs și i-au întrerupt microfonul. Din nou, Dinu Iancu-Sălăjanu s-a enervat și le-a transmis răstit și celor care au prezentat evenimentul să nu fie întrerupt pentru că nu a terminat de vorbit.

O remarcă foarte bună a venit din partea unui profesor, în adevăratul sens al cuvântului, prezent la eveniment, care a spus că dacă Dinu Iancu-Sălăjanu a câștigat dreptul de a vorbi, și noi, audiența, ne-am câștigat dreptul de a asculta selectiv.

Cei de pe scena politică, în special din PSD Sălaj l-au taxat rapid. Aceștia ne-au mărturisit că nu este un caz singular. În 2018, la un eveniment organizat de Prefectura Sălaj, unde Dinu Iancu-Sălăjanu a fost invitat să cânte într-o sală de lux de evenimente din municipiu, acesta a fost deranjat că în timpul interpretării sale, două persoane din public au vorbit între ele. Imediat după ce a termiant de cântat, acesta a ținut să-i taxaeze public pe cei doi care au îndrăznit să vorbească în timpul momentului său artistic.

Un caz similar a avut loc mai recent la Pria, la Măsurișul Oilor, când Dinu Iancu-Sălăjanu a fost vizibil afectat pentru că nu a fost aplaudat la scenă deschisă.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.