Încă o aroganță, în plină criză economică. Dinu Iancu Sălăjanu și-a schimbat mașina de serviciu – a cheltuit 32.000 de euro, bani publici, pentru o Toyota hibrid

Navo cover cover

Sătul să fie plimbat „într-o amărâtă” de Skoda, pe care cei mai mulți dintre noi oricum nu și-o permit, Dinu Iancu Sălăjanu a decis să-și modernizeze parcul auto de la Consiliul Județean și să-și cumpere o Toyota hibrid, în valoare de 32.400 de euro.

Salajul liber Pub

Aflăm de la purtătorul de cuvânt al lui Dinu Iancu Sălăjanu că valoarea autoturismului Toyota cu care se va plimba acesta este de 162.400 de lei (32.400 de euro, la un curs de schimb de un euro – 5 lei), din care a primit o reducere de 3.162 de lei pentru că a dat la schimb un ARO „vechi” din 1996. Spunem vechi cu ghilimele, pentru că încă sunt numeroși sălăjeni care circulă pe stradă cu autoturisme fabricate în acea perioadă. Astfel, valoarea totală plătită de Consiliul Județean Sălaj pentru ca Dinu Iancu Sălăjanu să se poată plimba cu Toyota este de 159.238 de lei, adică 31.847 de euro.

Purtătorul de cuvânt al lui Dinu Iancu Sălăjanu ne-a transmis că „autoturismul a fost cumpărat din fonduri proprii”.

„Ținând seama de exigențele europene privind emisiile poluate, și sunt utilizate în regim de parc auto comun. Autoturismul deservește, cu precădere, președintele Consiliului Județean Sălaj”, ne transmite purtătorul de cuvânt al instituției.

De remarcat că Ionel Ciunt, primarul Zalăului circulă cu o Skoda, achiziționată în urmă cu mulți ani, Teodor Bălăjel are la dispoziție un Duster, dar folosește foarte mult Loganul personal.

Trebuie să mai amintim că în urmă cu doar o lună, la început de aprilie, Dinu Iancu Sălăjanu a contractat un CREDIT în numele sălăjenilor, de 65 de milioane de lei, adică 13 milioane de euro.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.