În Zalău se deschide un complex modern pentru autoturisme cu mecanici, spălătorie, vulcanizare și magazin de accesorii

Navo cover cover cover cover

În Zalău, pe Bulevardul Mihai Viteazu, lângă sensul giratoriu de la șoseaua de centură, se va deschide în curând un complex modern pentru autoturisme, dar și o terasă cu mâncare și băuturi.

Salajul liber Pub

Salajul liber Pub

Complexul auto se va deschide în foarte scurt timp și este poziționat chiar la intrarea în oraș, lângă sensul giratoriu de la șoseaua de centură spre Hereclean – în vecinătatea celor patru benzinării care urmează să fie realizate în zonă –  și a piețelor auto.

Complexul auto va conține o spălătorie la standarde moderne, cu boxe interioare și cu personal, un electromecanic, un mecanic auto, dar și vulcanizare. Tot în cadrul complexului se va deschide un magazin pentru accesorii auto.

Mai mult în fața complexului auto, la intrare, se amenajează o terasă unde clienții pot sta liniștiți să servească un sandwich cu bacon, șuncă sau jambon și să se răcorească cu un suc.

La etaj clădirea dispune de peste 500 de metri pătrați care sunt destinați pentru birouri diverse, spațiile fiind la ora actuală scoase la închiriat pentru doritori.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.