În ultimele luni au plecat dintre noi numeroși oameni de seamă ai județului Sălaj

Navo Navo cover

În ultimele 9 luni am pierdut numeroși oameni de seamă ai județului Sălaj. Timpul trece, dar în sufletele noastre rămâne vie amintirea acestora. Vestea de astăzi, a plecării dintre noi a subprefectului Virgil Țurcaș, care a murit într-un mod neplăcut, strivit de un acoperiș, ne-a făcut să ne uităm înapoi, la ultimele luni ale acestui an și la cele de la finalul anului trecut, pentru a conștientiza câți din cei dragi, din prieteni, cunoștințe sau oameni care și-au pus amprenta asupra județului Sălaj nu mai sunt printre noi.

Salajul liber Pub

Pe 10 octombrie 2021, la vârsta de 78 de ani ne părăsea renumitul doctor dermatolog originar din comuna Năpradea, Augustin Pop. Apoi, pe 29 octombrie ne părăsea Viorel Stanca, un lider important din viața politică a Sălajului.

O altă veste șocantă a venit apoi peste noi. Pe 20 noiembrie ne-a părăsit Adrian Budușan, un membru de seamă a PSD Sălaj și șef al societății de pază și protecție a Consiliului Județean Sălaj.

În ianuarie, deși nu eram pregătiți pentru astfel de vești dureroase, aflam că a plecat dintre noi senatorul Cristian Viașu. Tânăr, la vârsta de 45 de ani, Cristian Viașu, senator în funcție, ne părăsea pe 21 ianuarie pentru totdeauna.

Câteva zile mai târziu, pe 23 ianuarie și-a luat rămas bun de la noi și medicul și politicianul Liviu Gârbea.

O altă veste tragică a venit pe 17 mai, atunci când cunoscutul polițist Cristian Lațcău ne părăsea.

Astăzi s-a dus și Virgil Țurcaș.

Și mulți, mulți alții. Timpul tace și trece, iar noi privim cu regret în urmă. Până când? Nu știm.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.