În total, 10 mașini au fost sparte azi-noapte în Zalău. Prejudiciul este de 9.000 de lei – bunuri furate și geamurile sparte

Navo cover cover

La Poliția Zalău s-au raportat azi-noapte un număr de zece mașini sparte de persoane necunoscute. În total, autorii au comis un prejudiciu de 9.000 de lei, constând în bunuri furate și geamurile sparte ale autoturismelor.

Salajul liber Pub

Polițiștii efectuează investigații și cercetări în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răpundere penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, transmite Ioana Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sălaj.

„Noaptea trecută, 2 spre 3 septembrie, în cartierele Dumbrava și Păcii, din municipiul Zalău, persoane necunoscute au spart gemurile a zece autoturisme, din care au fost sustrase diverse bunuri și sume de bani”, ne spune Ioana Rus, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Și în noaptea de 1 spre 2 septembrie au fost sparte trei autoturisme, iar în noaptea de 20 spre 21 august a fost spart un alt autoturism, de unde hoții au furat 1.600 de lei.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.