În Șimleu Silvaniei se deschide o nouă fabrică. Sunt disponibile peste 100 de locuri de muncă – află AICI cum te poți angaja

Navo cover cover cover

În orașul Șimleu Silvaniei, grupul francez Rossmann deschide o fabrică uriașă de produs ambalaje. Este vorba de producție de carton de ultimă generație HoneyComp – cu o rezistență mare la compresiune.

Salajul liber Pub

Noua fabrică se deschide în locul fostelor fabrici ARA. Francezii de la ROSSMANN vor să deschidă cât mai repede linia de producție. În total, este vorba de o investiție de peste două milioane de euro.

Se caută și forță de muncă, astfel sunt disponibile peste 100 de locuri noi de muncă, iar cei care doresc își pot depune un CV la adresa de email recrutare@rossmann.ro sau pot suna la telefon 0725797843.

„Pe lângă proiectele publice pe care le-am pregătit și care sunt în faze diferite de implementare, proiectare, licitație execuție, trebuie să ne preocupe și investițiile private. De la începutul mandatului am subliniat că vreau să fim o administrație prietenoasă și orice investitor local, național, european, este bine primit în Șimleu Silvaniei. Mă bucur că în următoarele luni orașul nostru va fi unul dintre cei mai importanți producători de ambalaje din țară și nu doar. Grupul francez de societati ROSSMANN, infiintat in 1888, deci peste 130 de ani experienta in productia de ambalaje va deschide o fabrică în Șimleu Silvaniei. Locația e pe amplasamentul fostelor fabrici ARA (acum detinute de o societate locala). Aici va fi singurul loc unde vor produce un tip de carton de ultimă generatie HoneyComp-cu o rezistență mare la compresiune. Noile norme europene interzic utilizarea polistirenului ca ambalaj, așa încât va fi înlocuit cu tipul acesta de carton, prin urmare va fi un volum uriaș de muncă. Urmează să mai sosească un utilaj, urmând ca o echipă să se ocupe de asamblare și punere in funcțiune și instructaj. După finalizare, în aprilie/mai va începe producția. Începând din această săptămână vor începe și recrutările de personal și mă bucur că se deschide această oportunitate pentru unii șimleuani care doresc să se angajeze. Mulțumim managerului de proiect Sebastian Bărnuțiu penru buna colaborare și disponibilitate!”, transmite primarul Cristian Mihai Lazăr.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.