În Șimleu Silvaniei se deschide o fabrică care produce tapițerie pentru Hyundai și Volkswagen

Navo Navo cover

Primarul orașului Șimelu Silvaniei, Cristian Lazăr anunță că sunt șanse de 99% ca în oraș să se deschidă o fabrică care produce tapițerie pentru Hyundai și Volkswagen. Fabrica se va deschide în locul celor de la ARA, la intrarea în oraș.

Salajul liber Pub

Primarul transmite că locuitorii din Șimleu Silvaniei care doresc să se întâlnească cu reprezentanții firmei ce vor deschide fabrica o pot face mâine, 23 iunie, de la ora 15:00, în incinta fabricii ARA pentru a afla detalii suplimentare. Atât reprezentantul conducerii centrale a firmei portugheze cât și reprezentanții lor vor fi prezenți joi la ora anunțată. Compania caută atât personal pentru producție, cât și personal TESA (tehnico-economic,socio-administrativ, deci ce tine de birou secretar, jurist, economist, etc).

„E important să vină investitori și să creștem veniturile celor care muncesc și care vor să-și construiască o carieră aici, acasă în Șimleu Silvaniei. Comunitatea noastră are persoane calificate, iar noi avem întreaga deschidere să fim parteneri în proiectul pe care compania respectivă dorește să-l realizeze în orașul nostru”, transmite primarul Cristian Lazăr.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.