În sfârșit, au cu cine?! Mihai Tamaș, noul președinte al USR Sălaj, după valul de demisii din partid

Navo cover Navo cover

Zeci de membri ai USR Sălaj au plecat din partid spre REPER, formațiunea lui Dacian Cioloș. Alături de aceștia au demisionat și patru președinți de filiale locale ale partidului, dar și Liviu Fărcaș, președintele formațiunii și Alin Prunean, deputatul partidului.

După ce anul trecut a pierdut alegerile pentru funcția de președinte al USR Sălaj în fața lui Liviu Fărcaș, acum Mihai Tămaș își vede visul împlinit. Acest a fost numit președinte interimar al USR Sălaj, conform unui comunicat de presă lansat astăzi în spațiul public de cei câțiva membri care strâng rândurile în partid.

În urma demisiei fostului președinte Liviu Fărcaș, Biroul Județean al USR PLUS Sălaj a decis să îl mandateze pe președintele filialei USR PLUS Jibou, Mihai Tămaș la conducerea filialei județene, până la următoarele alegeri. USR PLUS Sălaj îi mulțumește domnului Liviu Fărcaș pentru activitatea desfășurată în conducerea filialei județene”, se arată în comunicatul oficial al partidului.

De remarcat că filiala condusă de Tămaș, USR Jibou a strâns la ultimele alegeri doar 307 voturi, totuși mai multe decât senatorul în funcție Marius Virgil Bob de la Șimleu Silvaniei, care se bucură de doar 205 voturi din partea șimleuanilor, semn că Șimleul și Jiboul nu vor să fie „salvate”.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.