Icoana făcătoare de minuni de pe Muntele Athos a fost adusă în Biserica din Ortelec de un grup de oameni cu suflet mare

Navo cover cover cover

O copie a Icoanei Făcătoare de Minuni „Portărița” a fost adusă zilele acestea de pe Muntele Athos în Parohia Ortodoxă din Ortelec prin contribuția financiară și fizică a unui grup de zălăuani cu suflet mare.

Astfel, zilele trecut, părintele Doru Gârboan, alături de Alin Oros, directorul Transurbis Zalău și alți zălăuani cu suflet mare s-au deplasat pe Sfântul Munte unde au primit în dar această icoană care va fi așezată pe loc de cinste în Parohia Ortelec.

„O zi UNICĂ, o zi MARE, o zi cu adevărat BINECUVÂNTATĂ… ziua în care cu ajutorul Bunului Dumnezeu, cu vrerea Maicii Domnului și cu binecuvântarea Preasfințitului nostru am venit în Sfântul Munte, la Sfânta Mănăstire Iviron pentru a aduce acasă o copie a ICOANEI FĂCĂTOARE DE MINUNI PORTĂRIȚA! Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate, Preacuratei Maicii Sale care a binevoit a binecuvânta parohia noastră cu prezența ICOANEI SALE, Preasfințitului nostru Petroniu pentru rugăciune, sprijin și părinteasca binecuvântare și nu în ultimul rând SUFLETELOR ALESE care au jertfit și dăruit cu multă dragoste și evlavie pentru ca acest vis să devină realitate!
Doamne slavă Ție! Maica Domnului îți mulțumim!”, transmite Doru Gârboan, preotul paroh din Ortelec.

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.