Hotel de 4 stele și bază de înot în centrul Zalăului. Lucrările se vor finaliza în toamnă

casador cover

În centrul Zalăului, peste drum de Primărie, se construiește un hotel de patru stele, o bază de înot, cu SPA și multe alte facilități. Investiția, care se ridică la ordinul milioanelor de euro prinde deja contur, iar administratorii, respectiv cei de la Manager anunță că investiția se va finaliza în această toamnă.

Salajul liber Pub

În cele din urmă, în spatele Primăriei Zalău se va deschide și un hotel de patru stele cu vedere panoramică, o terasă, dar și un centru de înot.

În momentul derulării investiției se vorbea despre faptul că primul etaj al acestui complex va fi destinat socializării, astfel că aici va fi amenajat un bar şi o cafenea, dar şi un SPA şi bazinele de înot. SPA-ul va cuprinde saună finlandeză, saună umedă, infrasaună, bazin de apă rece, duşuri emoţionale, masaj şi hidromasaj, dar şi o cameră de relaxare.

În incinta centrului vor fi şi trei bazine de înot, unul semiolimpic cu o adâncime de 1,40 metri, o piscină pentru copii şi un jacuzzi.

La etajul al doilea va fi zona de fitness şi sporturi individuale – benzi de alergare, greutăţi, biciclete şi multe alte aparate moderne.La etajul trei vor funcţiona sporturile de grup – aerobic, spinning, cross fit şi altele. Toate etajele vor avea vestiare, toalete şi duşuri moderne.

La etajul trei vor funcţiona sporturile de grup – aerobic, spinning, cross fit şi altele. Toate etajele vor avea vestiare, toalete şi duşuri moderne.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.