Gheorghe Pop susține că părinții sunt siliți să facă alegeri imposibile – să sacrifice educația copilului sau slujba

Salajul liber Pub Salajul liber3

Gheorghe Pop, senatorul PSD Sălaj susține că România educată de astăzi este cea în care părinții sunt siliți să facă alegeri imposibile: să sacrifice educația copilului sau slujba, să stea acasă și să supravegheze copilul la cursurile online sau să meargă la slujbă pentru a nu rămâne fără surse de trai. Dar, viitorul României 🇷🇴 depinde de educația pe care o oferim generațiilor de azi și de mâine!, susține Pop.

Salajul liber Pub

Partidul Social Democrat își asumă misiunea să refacă deplina funcționalitate a sistemului de educație românesc după guvernarea dezastruoasă PNL – Iohannis care, prin impostură și decizii catastrofale ca rezultat al populării funcțiilor cheie cu politruci incompetenți și aroganți, au reușit ca doar într-un an de zile să distrugă tot ce era bun în învățământul românesc. 

 Noi știm și înțelegem foarte bine că educația este singura care oferă fiecărui tânăr posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile date de Dumnezeu.

Educația este cheia pentru o slujbă bine plătită, pentru întemeierea unei familii și dezvoltarea națiunii.

PSD susține ferm accesul egal la educație!

Programul de guvernare, rezultat al consultărilor cu partenerii sociali – organizații profesionale, asociații ale elevilor, ale părinților, include cele mai cele mai bune soluții pentru un sistem educațional funcțional, care să ne pregătească cea mai importantă resursă a României – OAMENII – pentru a concura și a câștiga în economia globală!, este părerea lui Gheorghe Pop.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.