Gest nobil al unui grup de tineri din Zalău și Jibou

sos de centura cover

Un grup de aproximativ zece tineri din Zalău și Jibou au dat iar dovadă de solidaritate cu semenii lor. Tinerii, membri ai Asociației „Tinerilor Sălăjeni”, coordonați de avocata Iulia Costina au realizat o nouă acțiune importantă în municipiu.

Salajul liber Pub

Astfel, dacă la începutul anului școlar, acești tineri au ajutat copiii aflați în dificultate, donându-le mai multe rechizite și ghiozdane, astăzi, 9 octombrie, tinerii au sprijinit populația din Zalău cu măști de protecție împotriva coronavirus.

Astfel, întrucât incidența de infectare cu virusul Covid 19 a depășit pragul de 6/1000 la nivelul municipiului Zalau, iar potrivit dispozițiilor legale, purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, tinerii au venit în sprijinul cetățenilor, oferindu-le măști de protecție pentru a se proteja pe cât posibil de îmbolnăvire!

Salajul liber Pub

„Trăim vremuri grele și este important să conștientizăm că doar printr-o atitudine responsabilă putem evita să ne punem sănătatea în pericol”, transmit reprezentanții asociației.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.