Garda de Mediu a finalizat ancheta în cazul copacilor defrișați în centrul Zalăului

Navo cover cover cover

Directorul Gărzii de Mediu Sălaj, Fazakas Răzvan ne-a informat despre faptul că a fost finalizată ancheta privind defrișarea arborilor din centrul Zalăului, unde se execută lucrări de modernizare a zonei.

Inspectorii Gărzii de Mediu nu au găsit nimic în neregulă, susținând că acei copaci au fost tăiați cu autorizație și s-au respectat toate reglementările aflate în vigoare.

Copacii din centrul Zalăului, din fața clădirii Transilvania au fost defrișați în cadrul proiectului de modernizare a zonei centrale, iar în locul acestora, constructorul – Avril – va planta alți copaci ornamentali care vor atinge înălțimea de trei metri. Cererea de tăiere a copacilor a fost făcută de Comisia Regională de Cultură din Cluj-Napoca, cei care au și avizat proiectul final al Primăriei Zalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 2

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Ziarist de cacat! Comisia regionala de cultura Cluj nu exista ca entitate! „Cererea de tăiere a copacilor a fost făcută de Comisia Regională de Cultură din Cluj-Napoca, cei care au și avizat proiectul final al Primăriei Zalău.” Minciuni!!!