Gafă într-un document OFICIAL: un primar al PSD Sălaj a încurcat denumirea comunei pe care o conduce

cover cover casador

Atât de grăbit a fost un primar al PSD din Sălaj să emită hotărârea de Consiliu Local care prevede adoptarea unui regulament intern cu reguli stupide pentru consilierii locali, cu bătaie directă spre opoziție, și când spunem bătaie aproape că ne referim la propriu, încât edilul a uitat să modifice textul documentului pe care l-a „împrumutat” de la o altă comună din Sălaj.

Salajul liber Pub

Hotărârea Consiliului Local nu are nici măcar numărul de ordine scris lizibil, fiind modificat peste cel al altei comune.

Astfel, primarul PSD din Cristolț, Ioan Cheșeli, a supus la vot și a aprobat în februarie anul acesta un regulament intern pentru Consiliul Local. Printre altele, regulamentul prevede interzicerea folosirii telefonului mobil în cadrul ședințelor Consiliului Local, fiind supărat că opoziția PMP-PNL înregistrează discuțiile din ședință.

S-a ajuns până la a se cere percheziții asupra consilierilor locali, iar dacă aceștia refuză să predea telefonul sau nu îi permit președintelui de ședință să le verifice buzunarul, atunci sunt dați afară din ședință și nu își pot primi nici indemnizația de consilier local, așa cum ne mărturisesc cei din opoziție.

Una peste alta, primarul care a inițait și semnat documentul oficial nu a mai verificat și textul. Așa se face că în antentul hotărârii, în loc de comuna Cristolț, apare denumirea comunei Creaca, iar documentul oficial este semnat de primarul Ioan Cheșeli și ștampilat cu parafa Primăriei Cristolț.

Practic, primarul comunei Creaca, conform hotărârii este… Ioan Cheșeli. Gafa nu a fost remarcată nici de Instituția Prefectului Sălaj, instituție care a avizat ulterior documentul care a intrat în vigoare după ședința din luna februarie a Consiliului Local Cristolț.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.