Gabriela Olar și Cosmin Ardelean sunt candidații Dreptei Unite la alegerile locale din 9 iunie

Navo cover cover cover cover

Gabriela Carmen Olar, consilier local USR, intră în cursa electorală pentru Primăria Zalău, iar Cosmin-Vasile Ardelean, consilier județean USR, candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj.

Salajul liber Pub

Cei doi candidați vor să transforme orașul și județul prin valorificarea resurselor existente în această parte a țării, atragerea de investiții noi pentru mai multe locuri de muncă, construirea destrăzi și cartiere moderne, amenajarea mai multor spații verzi, asigurarea unor condiții mai bune de viață.

Salajul liber Pub

”Șansa Zalăului pentru viitor, dar și a tuturor orașelor din România, o reprezintă păstrarea tinerilor acasă. Este clar că guvernarea actuală nu a găsit cheia către modernizarea țării în toți acești ani. Dimpotrivă!

În toate discuțiile cu oamenii, din calitatea de consilier local USR, dorința este mereu aceeași – condiții civilizate de viață, adică: străzi fără gropi și cu trotuare, mai multe spații verzi în cartiere, școli și spitale moderne, interacțiune rapidă și eficientă cu instituțiile publice, accelerarea sau, în multe cazuri, inițierea digitalizării pentru un oraș smart, dar și promovarea culturii, turismului și sportului. Amintesc și despre necesitatea sprijinirii afacerilor locale, dar și crearea de facilități pentru atragerea altor investitori.

Oamenii vor un oraș în mișcare! Putem lua exemplul unororașe mici din Uniunea Europeană care, prin proiecte personalizate, nu doar că și-au întărit comunitatea, ci au devenit atractive și pentru locuitori din alte zone. Ne dorim să redăm încrederea zălăuanilor că putem face mai mult și mai bine. Am demonstrat acest lucru ori de câte ori am avut ocazia, la nivel național, dar și în țară prin primarii și aleșii noștri”, spune Gabriela Olar, candidatul USR la Primăria Municipiului Zalău.

Județul Sălaj se clasează pe ultimul loc în regiunea de Nord-Vest la aproape toate capitolele, iar obiectivul major al lui Cosmin Ardelean și al echipei sale este să schimbe acest clasament cât mai repede.

”După patru ani în funcția de consilier județean cunosc majoritatea problemelor. Este treabă multă de făcut și poate fi dusă la capăt lucrând împreună cu fiecare primar și lărgind dezbaterea publică. Viziunea mea pentru dezvoltarea județului are în centru sprijinirea comunităților locale pentru că avem resurse, trebuie doar să le punem în valoare.

Producătorii locali au nevoie de piață de desfacere și îi putem ajuta, printre altele, prin organizarea unor târguri periodice. Pentru antreprenori și investitori, parcurile industriale – mereu promise, niciodată finalizate – reprezintă o soluție, ca și îmbunătățirea infrastructurii. 

În domeniul educației, pentru că sunt director de școală, îmi doresc mai multă grijă pentru toți elevii și de aceea propun o masă sănătoasă și pentru unitățile de învățământ care nu fac parte din programul național.

Nu în ultimul rând, voi continua să susțin transparentizarea și eficientizarea activității Consiliului Județean. La inițiativa USR, ședințele CJ sunt publice astăzi. Pentru viitor, susținem proiecte precum reorganizarea anumitor instituții subordonate sau montarea de GPS-uri pe mașinile acestora, proiecte prin care banii publici să fie cheltuiți doar în beneficiul cetățenilor”, precizează Cosmin Ardelean.

Cei doi candidați sunt susținuți activ și de conducerea USR.

“USR și Alianța Dreapta Unită susține candidații la Primăria Municipiului Zalău și la Consiliului Județean Sălaj.

Pentru Primăria Zalău candidează Gabriela Olar, profesoară, consilier local în actuala legislatură. O cunosc pe Gabriela din 2016, este un om care a construit pas cu pas în politică, este un om muncitor care a lucrat la proiecte de Hotărâre de Consiliu Local în toți acești ani și a învățat multe despre primărie.

La fel, colegul meu Cosmin Ardelean este tot dascăl. Avem doi dascăli, România educată poate începe cu adevărat de la Zalău și de la Sălaj. Cosmin Ardelean este acum consilier județean în CJ Sălaj și candidează la președinția Consiliului.

E timpul să scăpăm și de PSD și de PNL, mai ales că au devenit același lucru. Știu că există o mare dorință de a schimba lucrurile în Sălaj și în Zalău. Haideți să dăm încredere Alianței Dreapta Unită!

Mergeți la vot pe 9 iunie, votați Alianța Dreapta Unită pentru Europarlamentare, pe colegii noștri din Alianța Dreapta Unită la Primărie și la Consiliul Județean!” declară Cătălin Drulă, președintele USR.

comunicat de presă USR Sălaj

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.