FOTOREPORTAJ. Peste 20.000 de sălăjeni au petrecut în acest weekend la Zalău Fest

Navo cover cover cover

Festivalul Zalău Fest, organizat în acest weekend de Zalău Value Center și Produs de Cluj, în parteneriat cu Primăria Zalău, Consiliul Județean Sălaj și Consiliul Județean Cluj s-a bucurat de un public numeros, chiar dacă în a doua zi de festival, municipiul a fost lovit și de o furtună.

Salajul liber Pub

Din estimările celor de la Produs de Cluj și Zalău Value Center, în total numărul sălăjenilor care au trecut pragul evenimentului a fost de aproximativ 20.000 de persoane. Toate spectacolele s-au bucurat de un real succes.

Astfel, vineri seara, la spectacolul oferit de Dorian Popa, sălăjenii au așteptat chiar și două ore pentru a se fotografia cu acesta și a schimba 2-3 vorbe. Și sâmbătă au fost foarte mulți spectaori prezenți în fața scenei, la spectacolul oferit de  Shift, Ilinca & Gadjo Dilo și DJ Ionuț Mureșan, chiar dacă programul s-a decalat cu o oră din cauza vremii.

Ziua de astăzi este dedicată folclorului, iar festivalul se va închide la ora 22.00.

Nu doar la concerte au fost foarte mulți sălăjeni, cât și la tarabele celor de la Produs de Cluj unde pofticioșii au putut să se bucure de mici, grătare, cartofi prăjiți, dar și de alte delicatese tradiționale, clătite, plăcinte, turtă dulce sau produse de lavandă.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.