FOTO. Tânăr din Sălaj, arestat preventiv, după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea o armă letală unui polițist sub acoperire

Navo cover cover cover cover

La data de 23 martie a.c., în urma activităților desfășurate în cadrul unui dosar de urmărire penală, aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat, de 36 de ani, din comuna Năpradea, județul Sălaj, cercetat pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Salajul liber Pub

În cursul aceleiași zile, bărbatul a fost prins în flagrant delict de polițiștii sălăjeni de la arme, în timp ce ar fi încercat să ofere spre vânzare unei alte persoane – investigator sub acoperire, o armă letală de calibru 308, fără marcă și serie, prevăzută cu amortizor, lunetă și dispozitiv de ochire pe timp de noapte.

Salajul liber Pub

Din cazierul judiciar al bărbatului rezultă că acesta are antecedente penale.

Arma letală, amortizorul, luneta și dispozitivul de ochire pe timp de noapte au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale și Biroul de Analiză a Informațiilor Sălaj.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase sub supravegherea unui procuroror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.