FOTO. Sărbătoare mare la Vârșolț

Navo cover cover cover

Primăria și Consiliul Local Vârșolț au organizat două zile de mare sărbătoare în comună. În perioada 16 – 17 septembrie au avut loc Zilele Comunei Vârșolț.

Salajul liber Pub

Manifestările au debutat sâmbătă, 16 septembrie, atunci când, de la ora 10.00, a avut loc primirea invitaților. De la ora 11.00 au început activitățile sportive, iar de la ora 17:00 au fost rganizate vizite la pivnițele cu vin. De la ora 19.00 până la ora 24.00 a fost o mare discotecă în aer liber la Terasa Fery de la Barajul Vârșolț.

Ziua de duminică a fost plină de evenimente. De la ora 10:45 a avut loc slujba la bisericile ortodoxă și reformată, iar de la ora 12:00 a avut loc loc depunerea de coroane la monumentul eroilor. La eveniment a fost prezent deputatul Liviu Balint, dar și deputatul Seres Denes, președintele UDMR Sălaj.

De la ora 15:00 a început si programul artistic. Au urcat pe scenă mai multe ansambluri locale, din Zalău, Vârșolț, Nușfalău sau Crasna. A concertat și Laura Valea, Oana Silvana Pocol și Royal Tibi. De la ora 20.20 a fost și un foc de artificii, iar apoi discotecă în aer liber.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.