FOTO. Polițiștii din Sălaj au luat în vizor hoții de lemne – ample acțiuni împotriva tăierilor ilegale

Navo cover cover cover

Zilele trecute, polițiștii sălăjeni, cu sprijinul jandarmilor au acționat în mediul rural pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Salajul liber Pub

Activitățile au vizat, în principal, prevenirea și combaterea furturilor și distrugerilor de culturi agricole, dar și respectarea măsurilor stabilite de autorități, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

În ultimele două zile, polițiștii angrenați în acțiunile desfășurate pe întinderea Secției 2 Poliție Rurală Sânmihai Almașului au aplicat peste 40 de sancțiuni contravenționale pentru diferite încălcări ale normalor legale.

Polițiștii au confiscat material lemnos, fără documente de proveniență și au reținut 2 permise de conducere.

Zilnic, polițiștii secției au fost sprijiniți de polițiștii Biroului Poliția Animalelor, ai Serviciului Ordine Publică și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj

Polițiștii împreună cu celelalte autorități cu atribuții în domeiu, continuă acest gen de acțiuni pe toată întinderea județului.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Pe acești amarati iat putut să ai oprit dar pe alti care ne fura pădurile cu Camionele nu ai vedeți ficat lumea amara total viața voastră nu mai in chinuri sa umblați și să vă prindă corona virus să muriți toți politicienii din Salaj nu ameritati o ceapa că sunteți niște gunoaie de oameni 😡😡😡💪