FOTO. O țigară aprinsă în spațiu nepermis a provocat un INCENDIU la un salon din Șimleu Silvaniei

Navo cover cover cover cover

Acoperișul unui salon de înfrumusețare din Șimleu Silvaniei a fost cuprins de flăcări ieri noapte. O țigară aprinsă în loc nepermis se pare că ar fi fost cauza incendiului, așa cum susțin cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Porolissum” Zalău.

Salajul liber Pub

Astfel, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01.00, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu izbucnit la un operator economic (salon de înfrumusețare) din localitatea Șimleu Silvaniei.

Salajul liber Pub

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Secției Șimleu Silvaniei cu două autospeciale de stingere și o ambulanță Smurd.
Echipajele ajunse la fața locului au observat că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul imobilului și exista pericolul de propagare a flăcărilor și la alte două case învecinate.

Imediat au fost solicitate în sprijin și alte forțe, o autospecială de stingere din cadrul Gărzii Nușfalău și o autocisternă din cadrul Detașamentului Zalău.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică, fumatul în locuri nepermise. Au ars aproximativ 60 mp din acoperiș și planșeu și a fost afectată una din fațadele exterioare ale imobilului.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.