FOTO. O polițistă cu „pistolul radar” a prins ieri sute de șoferi care conduceau cu vitează prin Zalău. Amenzi de peste 40.000 de lei

Navo cover cover cover

Joi, 19 ianuarie a.c., în intervalul orar 07.00 – 13.00, poliţiştii Biroul Rutier au desfășurat o amplă acţiune pe şoselele sălăjene. Acţiunea poliţiştilor sălăjeni a vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea neregulamentară, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Salajul liber Pub

În total, agenții de la Poliția Rutieră au aplicat 228 de sancțiuni.  Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute șase certificate de înmatriculare și ridicate 2 plăcuțe de înmatriculare. În cadrul acțiunii au fost testați cu aparatele etilotest și drugtest 42 de conducători de autoturisme.

În total, s-au aplicat amenzi de peste 40.000 de lei.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.