FOTO. O familie cu doi copii din Ortelec are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare, după ce le-a ars casa într-un cumplit incendiu

Navo cover Navo cover

Un cumplit incendiu a avut loc ieri seară în cartierul Ortelec din Zalău, mai exact pe strada Plevnei. O casă a fost cuprinsă de flăcări, din câte se pare, din cauza unor probleme electrice.

Salajul liber Pub

Din nefericire, o familie cu doi copii mici are acum nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Vestea bună este că familia a reușit să iasă la timp din casă și să evite o tragedie și mai mare, dar vestea tristă este că a ars mare parte din casă, inclusiv acoperișul.

Familia are nevoie de ajutor, iar cei care vor să o facă pot dona în contul RO75RZBR0000060022269952 – titular Moresan Esztera Erzsebet.

„Seara a avut loc un incendiu în Ortelec, casa unei prietene a fost distrusa in mare parte. Familia este bine, au reusit sa iasa la timp, dar au nevoie de noi. Putin cate putin de la fiecare sa ii ajutam sa refaca ce flacarile au ars”, transmite Corina Țurcaș, o mămică cu suflet mare din Zalău.

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.