FOTO. Magia sărbătorilor a ajuns și la Salvosan Ciobanca, unde întreg personalul, dar și pacienții au avut parte de momente unice

Navo cover Navo cover

Spiritul Sărbătorilor de Iarnă a ajuns și la Policlinica Salvosan Ciobanca din Zalău. Întreg personalul, dar și pacienții, s-au putut bucura de momente unice, prin care au mai uitat de grijile de zi cu zi și au putut asculta o colindă sau gusta o bucată de cozonac, specific Sărbătorilor de Iarnă.

Salajul liber Pub

La Policlinica Salvosan Ciobanca un grup de copii a încântat cu colinde întreg personalul și pacienții care s-au aflat zilele trecute în cadrul clinicii. Mai mult, doctorul Petru Ciobanca, fondatorul policlinicii, alături de echipă, a reușit să le însenineze ziua persoanelor în vârstă care se află internate în policlinică.

Personalul care se ocupă de noua aparatură de milioane de euro de la Salvosan Ciobanca s-a bucurat și el de zilele de sărbătoare.

Trebuie amintit că la finele acestui an, doctorul Petru Ciobanca, cu sprijinul echipei de la Salvosan, a reușit dotarea unității medicale cu un Computer Tomograf (CT) de ultimă generație, dar și cu un RMN, poate cel mai tânăr din Transilvania, dacă nu chiar din România. Aparatura, atât RMN-ul, cât și CT-ul sunt fabricate în acest an de către General Electric în Statele Unite ale Americii. Investiția de la Salvosan Ciobanca se ridică la peste 2 milioane de euro.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.