FOTO. În Jibou se desfășoară un proiect amplu de modernizare a străzilor, a parcărilor și a iluminatului public

Navo cover Navo cover

În orașul Jibou este în desfășurare un amplu proiect de modernizare a străzilor din zona centrală, cât și ilumintaul public stradal și trecerea cablurilor în subteran.

Salajul liber Pub

Astfel, primarul Dan Ghiurco, sprijinit de viceprimarul Vlad Pașcalău își doresc să schimbe fața străzii Garoafelor din zona centrală. Întreaga stradă va fi refăcută complet, iar în multe locuri, partea carosabilă va fi lărgită cu cel puțin o bandă. Mai mult, toate cablurile care atârnă pe stâlpi vor trece în subteran, iar în zonă se va monta un iluminat stradal modern, cu corpuri de iluminat cu LED, fără vechile cabluri.

Mai mult, se vor amenaja și mai multe locuri de parcare, iar proiectul este unul de amploare pentru zona care nu a fost refăcută de foarte mulți ani.

Lucrările sunt în toiul execuției și sunt realizate de către Drum Construct.

„Vorbim aici de ample lucrări de asfaltare, cât și de lărgire a părții carosabile. Întreaga stradă a Garoafelor va avea o altă față după ce vom termina de asfaltat și de modernizat zona. Inclusiv spațiul verde va fi refăcut, cât și iluminatul stradal, cum deja se vede că am montat o parte din corpurile de iluminat”, ne spune primarul orașului Jibou, Dan Ghiurco.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.