FOTO. Haine fake, contrafăcute, descoperite de polițiști la un magazin din Șimleu Silvaniei

Navo cover cover cover

Marți, 14 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au acționat pe raza județului Sălaj, la punctele de lucru ale unor societăți comerciale, pentru a preveni și combate actele de comerț cu produse contrafăcute.

Astfel, polițiștii sălăjeni au descoperit într-unul din magazinele controlate, aparținând unei societăți comerciale din localitatea Șimleu Silvaniei, expuse spre comercializare, articole de îmbrăcăminte și marochinărie, de diferite modele, mărimi și culori, în valoare totală de peste 3.800 de lei, purtând însemnele și inscripțiile unor mărci consacrate.

Produsele respective, susceptibile a fi contrafăcute, erau inscripționate cu diferite însemne și inscripții similare mărcilor înregistrate, care ar putea induce sau produce confuzie în rândul cumpărătorilor.

Obiecte de îmbrăcăminte și marochinărie cu suspiciuni de contrafacere, descoperite de polițiști în locația controlată au fost indisponibilizate și ridicate în vederea cercetărilor, expertizării, precum și pentru stabilirea prejudiciului cauzat titularilor de drepturi.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.