FOTO DOCUMENTE! Directorul Citadin explică de ce merge an de an în concediu la mare pe banii zălăuanilor. În 2019 la Mamaia, iar în 2018, 2021 și 2022, la Venus

Navo cover cover cover cover

Directorul Citadin Zalău, Ioan Miclea a ținut să facă precizări după articolul de ieri, în care arătam cum Citadin a plătit un sejur pentru 2 persoane în stațiunea Venus, la un hotel de patru stele, cu all-inclusive.

Salajul liber Pub

Directorul Citadin Zalău se scuză și susține că a mers la mare pe banii Citadin pentru a participa la un curs de formare profesională. Curiozitatea ne-a făcut însă să aruncăm o privire peste toate achizițiile publice ale Citadin cu firma SC Lectform, care l-a trimis anul acesta pe directorul instituției în concediu-curs la mare.

Salajul liber Pub

Am aflat că Citadin Zalău este client al SC Lectform din 2018, atunci când cel mai probabil, directorul Ioan Miclea a mers la un alt curs de formare profesională. Tot la Venus, tot în același hotel pe care l-a ales anul acesta. Cursul a costat 8.370 de lei și a constat într-un sejur all-inclusive la mare pentru 2 persoane (vedeți la finalul articolului toate achizițiile).

Dar domnul director avea nevoie de formare profesională în timpul muncii, nu ca un proaspăt absolvent de facultate, care tot ce a învățat a făcut-o pe băncile școlii. Așa că directorul Citadin a contractat un curs de formare profesională și în 2019. Tot de la aceeași firmă, tot pe banii contribuabililor. De această dată a schimbat doar stațiunea. A plătit aproape 10.000 de lei pentru un curs de comunicare la Mamaia. Tot 7 zile. Tot all-inclusive.

În 2020 a venit pandemia, cât și campania electorală așa că directorul Citadin nu a mai plecat la mare. A făcut-o însă în 2021, după ce a văzut că administrația PSD îl susține în continuare. Și-a luat un hotel tot în stațiunea Venus. Aceeași firmă, doar alt curs de formare profesională. Costul sejurului din 2021 a fost de 5.560 de lei.

Anul acesta directorul Citadin este tot în Venus, într-un sejur de 6.990 de lei. De remarcat că directorul Citadin a primit de curând și un premiu de performanță de 30.000 de lei, dar și aprobarea lui Ionel Ciunt să folosească mașina de serviciu în interes personal, probabil și pentru deplasări la mare.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.