FOTO. Disperarea liberalilor din Marca atinge cote maxime. Comuna arată ca în Ev Mediu, iar primarul se ocupă de migrația „cadrelor” și plângeri penale

Navo cover cover

După 8 ani de conducere liberală, Primăria comunei Marca s-a remarcat cel mai mult prin scandalurile politice și nu numai, decât prin proiecte sau investiții. Așa se face că Sala de Sport din Marca, o construcție nouă, arată ca o clădire abandonată, străzile sunt majoritatea de pământ, bazinul pentru aducțiunea de apă din sat a ieșit din groapa unde a fost afundat de cei care vor să păcălească după 8 ani de conducere că acum e momentul să „construiască viitorul”. Și nu doar atât. Primarul liberal Ioan Șumălan a fost părăsit rând pe rând de majoritatea consilierilor locali, fapt care a dus ca în comuna cu majoritate PNL-istă, viceprimarul să fie dat de PSD. Secretara comunei s-a ales cu plângere penală, la fel și consilierul personal al primarului, care a migrat politic între timp de la PNL la PSD, sătul să înghită nesimțirea și aroganța celor care conduc comunitatea locală, după cum ne mărturisesc aceștia.

Salajul liber Pub

Acum, pe diverse canale, liberalii fac mutări de „cadre” în Marca, pe calea Ploiești – Oradea până spre construcția viitorului. Până însă să construiască viitorul, liberalii transmit că Bădăcean Cosmin, candidatul PSD a fost abandonat de echipă. În fapt, a plecat un singur „cadru” din echipa PSD spre PNL, din motive personale, ce țin de încadrarea cadrelor – Vasile Strava.

Astfel, Cosmin Bădăcean, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Marca transmite lista de consilieri propuși de PSD: Cosmin-Ioan Bădăcean, Ioan-Mitică Lazoc, Florin-Dumitru Buboiu, Mihai-Dorin Pop, Bogdan Crăciun, Cosmin-Grigore Scridon, Greta-Lidia Borzași, Nicolae-Dorel Gutui, Vestița Ciordaș, George-Olimpiu Scurt, Tudor-Călin Tegzeș, Marius-Ionel Crăciun, Teodora-Maria Șumălan și Marius Lingurar.

Cosmin Bădăcean, candidatul PSD la funcția de primar în comuna Marca le mulțumește tuturor pentru că au ales să facă parte din această echipă și pentru că își doresc NORMALITATEA în comuna Marca, fără mutări de cadre, fără scandaluri în primărie. Cosmin Bădăcean le mulțumește public tuuror celor care îi sunt alături și își doresc o comună MODERNĂ, unde apa să fie apă, asfaltul să fie asfalt, sala de sport să fie sală de sport, iar infrastructura să fie bine pusă la punct, dar cel mai important – respectul să fie respect.

Vom reveni!

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.