FOTO: cum arată șantierul șoselei de centură a Zalăului

cover cover

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt a semant ieri autorizația de construire a șoselei de centură a Zalăului, tronsonul al doilea. Semnarea autorizației de construire a avut loc înainte cu doar două ore ca premierul Florin Cîțu să ajungă în vizită pe șantier.

Salajul liber Pub

Centura Zalăului, tronsonnul al doilea, este construită de o firmă din China, iar termennul de finalziare al lucrărilor este de doi ani.

Salajul liber Pub

În timpul vizitei premierului Florin Cîțu, pe șantierul șoselei de centură se aflau o mână de muncitori, angajați ai companiei chineze, dar și câteva utilaje care munceau pe șantier.

Realizarea tronsonului al doilea al șoselei de centură are loc după lupte „seculare”, timp în care au apărut tot felu de probleme pe șantier, de la modificarea proiectului, deoarece șoseaua trecea prin poligonul de tragere, până la diferite autorizații și alte hârtii care au tot fost preumblate dintr-o parte în alta.

Din fericire pentru zălăuani, lucrările au intrat în linie dreaptă, iar dacă se vor ține de promisiune, în 2023 vom putea circula pe întreaga șosea de centură a Zalăului, de la intrarea dinspre Hereclean până la legătura cu Drumul European E81 spre Cluj-Napoca.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.