FOTO. BILANȚ IPJ Sălaj: două agente sunt evidențiate după ce au prins 17 tineri drogați care conduceau prin Zalău

sos de centura cover

Două tinere agente ale Poliției Rutiere Zalău sunt din nou scoase în evidență într-un material postat pe pagina oficială a Inspectoratului de Poliție al Județului Sălaj. Lângă fotografiile celor două tinere agente apare și un text în care suntem informați că în ultima perioadă au fost depistați 17 șoferi drogați care conduceau prin Zalău.

Salajul liber Pub

Astfel, în anul 2021, au fost identificați în trafic, doar în municipiul Zalău, 17 conducători auto sub influența substanțelor psihoactive.

De remarcat este faptul că, în ultimele două săptămâni, polițiștii Biroului Rutier au depistat 8 astfel de cazuri. Majoritatea au fost tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, spun cei de la IPJ Sălaj.

Salajul liber Pub

Una dintre cele mai recente constatări a fost pe 24 septembrie, la ora 20:15, pe Bulvardul Mihai Viteazu, din municipiul Zalău. Cele două polițiste au oprit în trafic, un autoturism, condus de o femeie, de 33 de ani, din Zalău, care a fost depistată pozitiv la THC.  Conducătoarei auto i-au fost prelevate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism de substanțe interzise, precum și tipul acestora. În conformitate cu prevederile legale, polițiștii i-au fost reținut conducătoarei auto permisul de conducere și continuă cercetările în dosarul penal întocmit, în vederea administrării întregului probatoriu.

Polițiștii au în atenție permanent acest gen de fapte și continuă acțiunile prevenire și combatere a consumului de substanțe psihoactive.

„În cazul în care sesizați comportamente ciudate în trafic, apelați 112! Persoana respectivă poate reprezenta un pericol pentru ceilalți participanți la trafic”, transmite IPJ Sălaj, prin vocea purtătorului de cuvânt Ioana Rus.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.