FOTO. Accident cu 4 victime la ieșirea din Hereclean, provocat de un șofer de 70 de ani care circula cu viteză

Navo cover cover

Astăzi, în jurul orei 15.10, pe D.N. 1 H, la ieșire din localitatea sălăjeană Hereclean, un bărbat de 70 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Hereclean – Vârșolț, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire, iar la revenirea pe sensul său de mers, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, de un tânăr de 22 de ani, din localitatea Florești, județul Cluj.

Salajul liber Pub

În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism și trei pasageri din cel de-al doilea autoturism, doi bărbați de 29 și 50 de ani și o femeie de 52 de ani, toți din localitatea Florești, județul Cluj, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.