Fotbaliști de la SCM Zalău, audiați de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic de droguri – FOTO DOCUMENT

Navo cover cover cover

Trei fotbaliști de la SCM Zalău au fost audiați de procurorii DIICOT Sălaj într-un dosar de trafic de droguri. Surse judiciare din cadrul anchetei ne-au dezvăluit că aceștia au fost chemați la sediul procurorilor DIICOT Sălaj unde au dat declarații.

Salajul liber Pub

Audierile au avut loc anul trecut, la începutul noului sezon competițional. Cei trei fotbaliști care au fost audiați au evoluat sezonul trecut la echipa finanțată din bani publici.

De altfel, surse din anchetă ne-au dezvăluit faptul că toți cei trei fotbaliștii audiați despre traficul și consumul de droguri și-au recunoscut faptele și au fost catalogați în dosarul DIICOT drepte „consumatori”.

Din declarațiile unui martor din proces rezultă că o persoană cumpăra pentru fotbaliștii de la SCM Zalău plicuri de substanțe interzise pentru care aceștia achitau suma de 75 de lei pentru fiecare plic. Dosarul a fost finalizat și se află pe masa judecătorilor.

SCM Zalău și-a ratat obiectivul din sezonul trecut și nu a reușit accederea în play-off. Cu toate acestea, echipa a beneficiat de un buget de 4,3 milioane de lei, adică aproape un milion de euro.

L-am contactat pe principalul finanțator al formației, primarul Ionel Ciunt, pentru a ne explica situația, cât și pe managerul Marius Pașca, dar cei doi nu au comentat situația și au transmis că nu cunosc aceste aspecte din viața clubului.

„Nu am informații despre subiectul la care faci referire. Este foarte clar că cei care nu respectă legislația și regulamentul clubului nu au ce căuta la echipă. Nu voi tolera nicio abatere de la Regulament și de la conduita sportivă indiferent de cine ar fi vorba”, ne-a transmis primarul Ionel Ciunt prin purtătorul de cuvânt.

Marius Pașca, managerul de la SCM Zalău ne-a declarat că nu știe care sunt cei trei fotbaliști, dar oricum, au reziliat mai multe contracte pentru comportament nesportiv.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.