Fostul primar din Bănișor îi trage la răspundere pe PSD-iștii din Sălaj. Gheorghe Pop, ales președintele Comisiei de Etică și Integritate

Navo cover Navo cover

Gheorghe Pop, unul dintre cei mai activi consilieri județeni din Sălaj și unul dintre cei mai longevivi primari ca număr de mandate, a fost ales în unanimitate de voturi drept noul președinte al Comisiei de Etică și Integritate a PSD Sălaj. Gheorghe Pop va avea acum misiunea de a urmări comportamentul fiecare social-democrat din județ și de a constata dacă acesta se abate sau nu de la normele de condiuită din statutul PSD.

Alegerea lui Gheorghe Pop a fost salutată de întreaga organizație a PSD Sălaj, care îl descrie pe acesta ca pe un om integru, care a lăsat multe proiecte implementate în urma sa, iar în prezent este unul dintre cei mai îndrăgiți aleși județeni.

Gheorghe Pop este consilier județean ales pe listele PSD Sălaj la alegerile din 2020. Înainte acesta a fost primar al comunei Bănișor în perioada 2000 – 2016. Gheorghe Pop a reușit să-și lase amprenta semnificativ în comuna Bănișor, astfel încât la ora actuală primarul comunei este Eugen Sorin Maxim, cel care l-a consiliat înainte pe Gheorghe Pop. La fel ca noul președinte al Comisiei de Etică și Eugen Sorin Maxim este îndrăgit de comunitate pentru rezultatele sale din Primăria Bănișor, astfel că a ajuns la al doilea mandat.

Gheorghe Pop a câștigat primul mandat de primar în anul 2000, atunci când a obținut 40,5% din voturi în primul tur, respectiv 68,04% din voturi în turul al doilea. În ultimul său an electoral când a fost ales primar, 2012, Gheorghe Pop a obținut încă din primul tur 69% din voturi.

Acum, Gheorghe Pop are misiunea de a analiza faptele fiecărui social-democrat din Sălaj și de a vedea dacă aceștia respectă codul de conduită din partid.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.