Fostul fotbalist de la UTA și Alba Iulia, Marius Cozma a primit premiul de cel mai bun antrenor din fotbalul mic sălăjean

Navo cover Navo cover

Marius Cozma (42 ani) a primit ieri din partea Asociației Județene de Fotbal Sălaj premiul de cel mai bun antrenor al unei formații de fotbal din Liga a V-a, seria est, din județ. Marius Cozma antrenează în prezent formația Unirea Mirșid alături de care a fost încă de la înființarea din 2012.

Marius Cozma este și cel care s-a aflat alături de o echipă puternică în spatele promovării Unirii Mirșid în Liga a III-a, echipa devenind între timp SCM Zalău. Marius Cozma este unul dintre cei mai apreciați foști fotbaliști sălăjeni. Acesta a fost căpitanul formației Armătura Zalău timp de nouă ani în Divizia B.

Marius Cozma a evoluat la juniorii de la CSS Zalău, apoi a făcut pasul mare la Armătura Zalău. De aici a ajuns și la UTA Arad, formație care astăzi evoluează în prima ligă din România, iar ulterior s-a retras din cauza unei accidentări de la Unirea Alba Iulia.

Marius Cozma este și câștigător al Cupei României la minifotbal pe suprafață sintetică, reușind această performanță în 2010 alături de formația Cipricom Zalău, singura formație din Sălaj cu o asemenea performanță.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.