Florin Florian și Dinu Iancu sunt așteptați de Gheorghe Stanciu la DEZBATERE. Va merge candidatul PSD și PNL la confruntare?

sos de centura cover cover

PNTCD Salaj cheama la o dezbatere electorala cu reprezentantul PNL si reprezentantul PSD

Salajul liber Pub

Atat PNTCD Salaj, cat si Gheorghe Stanciu, candidatul PNTCD la presedintia Consiliului Judetean Salaj, l-au invitat in repetate randuri pe Dinu Iancu Salajanu, candidatul PNL la presedintia CJ, la o dezbatere publica in fata salajenilor, acesta din urma anuntand insa ca refuza sa participe la orice dezbatere.

Parfumuri

In seara zilei de 24 septembrie, insa, cu ocazia unei discutii cu europarlamentarul Cristian Terhes, presedinte PNTCD Salaj, o serie de reprezentanti liberi au conditionat desfasurarea unei dezbateri electorale cu Dinu Iancu Salajanu de prezenta reprezentantului Partidului Social Democrat, Florian Florin.

Parfumuri

Ca urmare, PNŢCD Salaj extinde public invitatia de a participa la o dezbatere si lui Florin Florian, candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Salaj.

„Salajenii chiar merita o dezbatere intre primii trei candidati la presedintia Consiliului Judetean Salaj pentru a putea vota in cunostinta de cauza”, a spus europarlamentarul Cristian Terhes.

PNTCD Salaj nu conditioneaza participarea la o asemenea dezbatere de nimic, singura preconditie pe care a pus-o fiind ca dezbaterea sa fie transmisa live pe internet.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.