Florian Neaga: „în loc să aducă soluții, guvernul Cîțu fragilizează sistemul care trebuie să facă față noilor vârfuri ale pandemiei de Covid 19”

cover cover casador

Deputatul Florian Neaga (PSD Sălaj) a avut o ieșire durp astăzi la adresa Guvernului Cîțu.

Florian Neaga: În loc să aducă soluții, guvernul Cîțu fragilizează sistemul care trebuie să facă față noilor vârfuri ale pandemiei de Covid 19
Suntem într-un necaz mare din cauza noilor vârfuri ale pandemiei și, în consecință, avem nevoie de multă înțelepciune și pricepere să-i facem față. Iar în aceste condiții mă frustrează nepriceperea și incoerența membrilor guvernului condus de PNL. În loc să aducă soluții, nu reușesc decât să fragilizeze și mai mult sistemul care trebuie să înfrunte criza creată de Covid 19.
Cei care se luptă cu virusul în prima linie, personalul medical din Terapie Intensivă, amenință cu demisii în bloc, prin reprezentanții lor la nivel național, dacă guvernul actual le reduce veniturile. Iar ministrul Muncii, Raluca Turcan, tocmai ce a făcut declarații îngrijorătoare cu privire la salariile medicilor și asistentelor, în contextul în care a vorbit în ultimul timp de reduceri ale veniturilor mai multor categorii de bugetari.
Reacția de îngrijorare a medicilor și asistenților medicali este normală, pentru că este o greșeală prostească să îi demotivezi pe cei care duc greul. Iar memorandumul semnat de membrii guvernului Cîțu pentru plafonarea sporurilor la 20 la sută din salariul de bază la nivel individual este motiv de îngrijorare suficient pentru personalul medical care face eforturi mari în secțiile de Terapie Intensivă să salveze vieți.
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.