Festivitatea de deschidere a noului an școlar la Valcău de Jos. De anul acesta funcționează și o grădiniță cu program prelungit

Navo cover cover cover

La Valcău de Jos noul an școlar a început cu o veste foarte bună venită din partea primăriei condusă de primarul Ioan Roșan. De anul acesta în comună o să funcționeze și o Grădiniță cu program prelungit, de care vor beneficia toți copiii din comună.

Salajul liber Pub

Primarul Ioan Roșan le-a transmis tuturor în cadrul festivității faptul că autoritățile locale sunt conștiente de faptul că investiția în educație este garanția unui viitor performant.

Redăm integral mesajul primarului din comuna Valcău de Jos cu ocazia noului an școlar.


Orice început de an școlar, înseamnă speranțe și emoții, atât pentru copiii care pășesc timid pentru prima dată pragul clasei cât și pentru părinți. Școala in care se construiește viitorul vă așteaptă, începutul de an scolar este o bucurie și in accelasi timp o provocare pentru fiecare dintre noi in ceea ce privește cunoașterea, disciplina, încrederea și speranța.

Susțin și am mare încredere în parteneriatul: școală, familie și comunitate locală, parteneriat care trebuie să funcționeze pentru a vă sprijinii în lungul drum al formării.

În acest context, recomand părinților o mai mare responsabilitate in monitorizarea copiilor în afara școlii.

Avem privilegiul de a avea cadre didactice calificate în toate școlile din comună, care își cunosc foarte bine misiunea, aceea de a vă îndrepta spre calea cunoașterii, pentru a alege cea mai bună cale in viața.

Noi, autoritățile locale, suntem conștienți de faptul că, investiția în educație este garanția unui viitor performant. Din acest an școlar in comună v-a funcționa și o Grădiniță cu program prelungit, de care vor beneficia toți copiii din comună.

Vă doresc, tuturor, multă sănătate, succes și împliniri în noul an școlar.

Primarul comunei Valcău de Jos,

Ioan Roșan

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.