Fazakas Nicolae, candidatul UDMR la funcția de primar al Municipiului Zalău

Navo cover cover cover cover

Fazakas Nicolae, viceprimarul în funcție al Zalăului, este candidatul UDMR la funcția de primar al municipiului. Nicolae Fazakas este viceprimarul Municipiului Zalău, aflat la al treilea mandat consecutiv.

Salajul liber Pub

Viceprimarul Fazakas Nicolae are 47 de ani, este căsătorit şi are trei copii. Este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice – Managementul Întreprinderii la Universitatea Oradea din anul 1999. De profesie economist, Fazakas Nicolae a devenit expert contabil şi expert contabil judiciar în urmă cu 8 ani, dar şi-a suspendat dreptul de a profesa când a intrat în administrație.

Salajul liber Pub

Ca experienţă profesională, după terminarea armatei şi a facultăţii, Fazakas Nicolae a fost inspector asigurări o scurtă perioadă de timp. În anul 2001 a ocupat funcţia de economist la firma de construcţii Lotus, iar în anul anul 2009 a devenit director economic la firma de transport în comun SC Transurbis SA.

În 2005, Fazakas Nicolae ia decizia de a intra în politică şi a devenit membru UDMR Zalău. Patru ani mai târziu, în 2009 a fost ales vicepreşedinte al UDMR filiala Zalău. În anul 2012, Nicolae Fazakas a fost ales consilier local, iar consilierii municipali l-au ales viceprimar. La fel s-a întâmplat şi în 2016 și în 2020, când Fazakas Nicolae a candidat atât la funcţia de primar, cât şi pe liste la Consiliul Local din partea UDMR. A obţinut un post de consilier local, după care colegii l-au ales pentru a doua oară viceprimar al Zalăului.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.