EXCLUSIV! Teodor Bălăjel candidează împotriva lui Călin Forț pentru șefia PSD Zalău. Ce spune primarul Ciunt

Navo cover cover cover

PSD-iștii din Zalău se pregătesc de alegeri în organizația municipală în această toamnă. Imediat după finalizarea alegerilor din PSD Zalău vor urma și alegerile din organizația județeană.

Salajul liber Pub

Până la această oră sunt doi candidați care își doresc funcția de președinte al PSD Zalău – administratorul public al orașului și președinte în funcție Călin Forț și vicepriamrul orașului Zalău din partea PSD, Teodor Bălăjel.

Informația a fost confirmată de primarul Ionel Ciunt care susține unitatea în partid și își arată gândurile bune pentru amândoi candidați. Chiar dacă președintele actual al PSD Zalău, Călin Forț nu ne-a dat un răspuns, cel care ne-a confirmat informația a fost Ionel Ciunt.

„Știu că domnul Călin Forț candidează la funcția de președinte al PSD Zalău”, ne-a declarat Ionel Ciunt.

De cealaltă parte, Teodor Bălăjel ne-a informat că se gândește la candidatură și în idea în care noile prevederi din PSD, la nivel național, susțin că președinte al unei organizații locale sau municipale ar trebui să fie, de principiu, persoana care a demonstrat în fața alegătorilor că este un bun gospodar și are susținerea cetățenilor.

„Eu acum sunt în Ortelec, pentru a vedea ce se întâmplă cu lucrările de pe drum. Mai este timp până la finalizarea dosarelor de candidatură, dar m-am gândit la aceasta pentru că noile dispoziții ale PSD la nivel național susțin ca președinte de partid să fie persoana care deține o funcție aleasă de cetățeni, care este în mijlocul acestora și are susținerea populației”, ne-a spus Teodor Bălăjel.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.