EXCLUSIV! Claudiu Bîrsan, candidatul PNL la Primăria Zalău

Navo cover cover cover

Am intrat în anul electoral 2024, când se va vota inclusiv noua conducere administrativă la nivel de județ. Liberalii speră să-l detroneze pe Ionel Ciunt din fruntea Primăriei Zalău, după două mandate câștigate la scor de liderul PSD.

Salajul liber Pub

De această dată, candidatul anunțat de PNL pentru funcția de primar al municipiului Zalău este Claudiu Bîrsan, așa cum ne-au informat atât surse din interiorul partidului, cât și acesta.

„Va fi o ședință joi a PNL când vom decide strategia pentru anul 2024. Deocamdată eu mi-am depus dosarul pentru candidatură la Primăria Zalău și îmi doresc să candidez”, transmite Claudiu Bîrsan.

Liderii PNL Sălaj ne-au informat că decizia este 99% luată, iar Claudiu Bîrsan este pe cale să devină candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Zalău. La șeidnța de joi se va da doar un vot de încredere din partea organizației pentru acesta.

Claudiu Bîrsan este actualmente vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj, iar în trecut, acesta a mai candidat de deputat din partea PDL. Claudiu Bîrsan este unul dintre cei mai bine văzuți liberali din județ la ora actuală, are un CV bogat, este bine pregătit și are o experiență vastă în administrație.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.