Europarlamentarul Terheș: „intelectualii care strigau m**e PSD sunt supărați azi pe umorul celor de la Vacanța Mare”

Navo cover cover

Europarlamentarul Cristian Terheș are o reacție dură la adresa celor care critică astăzi grupul umoristic Vacanța Mare pentru că și-a permis să facă mișto de Klaus Iohannis și de guvernul PNL.

Salajul liber Pub

Europarlamentarul susține că cei care astăzi critică Vacanța Mare, strigau în urmă cu doi ani m**e PSD.

Redăm în întregime textul europarlamentarului sălăjean.


USR, prin vocea deputatului Bulai, doreste sa impuna cenzura la TVR, pe motiv ca Vacanta Mare, in programul de revelion, a avut tupeul sa faca misto de tiranul Iohannis si de campania fara cap si coada a guvernului pentru vaccinarea anti-Covid.
Cenzura este sustinuta si de o serie de „intelectuali” si „influentzeri” pretins de dreapta, care spun ca o asemenea cenzura e necesara nu pentru ca Garcea l-ar fi criticat pe Iohannis, ci pentru ca programul a fost „vulgar”, „de prost gust” ori „grobian”.

Aceiasi „intelectuali” si „influentzeri” pretins de dreapta, insa, faceau in urma cu 2 ani apologia sloganului „MUIE PSD”, rostogolit pe toate posturile TV si prezentat ca o mare apoteoza a libertatii de exprimare.

In acel context, de exemplu, Gabriel Liiceanu, intr-o emanatie intelectuala demna de anii ’50, a scris pe Contributors un articol cu titlul „Înjurătura care ne unește”, in care a explicat superioritatea emancipatoare a injuraturii ca expresie democratica a unei adevarate revolutii culturale.

Intregul articol e plin de argumente desprinse din propaganda stalinista a anilor ’50, cand prin articole de presa semnate de diversi „intelectuali” ai vremii convertiti la marxism se justificau abuzurile impotriva dusmanilor de clasa.

Or, a veni acum, tocmai acesti apologeti si promotori ai vulgaritatii publice, sa sustina ca programul Vacanta Mare din noaptea de revelion a fost vulgar si grobian e o sfidare a propriei lor retorici neo-marxiste, care a ridicat injuratura la grad de revolutie culturala.

E dreptul oricui sa fie ori sa nu fie de acord cu ironiile celor de la Vacanta Mare. Cine nu a fost de acord, a putut schimba postul, sa se uite la altceva. De aici insa si pana la a cere comisii parlamentare de ancheta si desfiintarea TVR e cale lunga. La fel de lunga cum e calea dintre a nu fi de acord cu opinia cuiva si a dori suprimarea acelei voci.

Se vede ca pruncii de securisti comunisti din Uniunea Stalinizarii Romaniei continua munca de indoctrinare marxista a Romaniei inceputa de bunicii lor din anii ’50.

Cand ajungi sa te temi de ironii si mistouri esti terminat. Asta s-a intamplat si cu Ceausescu in anii ’80. Aceeasi soarta o va avea si Iohannis.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.