Europarlamentarul Cristian Terheș s-a întâlnit cu vicepreședintele SUA, Mike Pence

Navo cover cover cover

Europarlamentarul originar din Zalău, Cristian Terheș, lider al PNȚCD s-a întâlnit cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Mike Pence.

Salajul liber Pub

Întâlnirea a avut loc la Budeapesta, în cadrul summit-ului privind demografia, eveniment ce s-a desfășurat în perioada 23 – 24 septembrie. Scopul acestui summit a fost discutarea si dezbaterea din mai multe perspective (politice, economice, sociale, etice, religioase etc) a politicilor publice privind cresterea demografica, o problema cu care se confrunta foarte multe tari.
Invitat special la acest summit a fost Mike Pence, fostul Vicepresedinte al SUA pe timpul mandatului lui Donald Trump, insotit de sotia sa Karen Pence.

Mike Pence a vorbit la summit despre politicile publice pe care le-a promovat si implementat atat ca si guvernator cat si ca vicepresedinte pentru a ajuta familiile.

Cristian Terheș: „Am avut cu ocazia acestui eveniment o scurta intrevedere cu Vicepresedintele Mike Pence, cu care am vorbit despre comunitatea romano-americana din SUA, relatia Romaniei cu SUA si alte subiecte de interes comun. Acesta era la curent cu subiecte ce priveau Romania si mi-a multumit pentru sprijinul aratat de comunitatea romano-americana in alegerea si sustinerea Presedintelui Trump.
La acest summit au mai participat si Presedintele Serbiei Aleksandar Vučić, precum si premieri din tari din Europa Centrala si Balcani. La final toti liderii europeni prezenti au semnat o declaratie comuna pro-familie si valori”.

Pentru Romania situatia demografica este catastrofala. Pe langa foarte multele avorturi, peste 5 milioane de romani au luat calea pribegiei prin strainatati din cauza lipsei de oportunitati in Romania cauzata de o serie de guvernari care, fie din incompetenta, fie din tradare, nu au facut nimic pentru a aduce bunastare acasa, in Romania.

Inainte de a aduce migranti, Romania are nevoie de politici publice pro-familie care sa aduca prosperitate economica in tara, astfel incat cei plecati sa se intoarca, iar cei ramasi sa nu mai plece, ci sa-si faca o familie si sa fie alaturi de familie aici, acasa, in Romania. PNTCD va veni cu o serie de astfel de politici publice concrete, transmite europarlamentarul.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.