Episcopia Sălaj este alături de campania „Sălajul Faptelor Bune”, prin care ajutăm o mie de copii loviți de soarta crudă

Navo cover cover cover

Episcopia Sălajului, prin părintele vicar Ionuț Pop este alături de campania „Sălajul Faptelor Bune – Sălajul Crde în Minuni de Crăciun”, prin care vom ajunge la o mie de copii din județ care sunt loviți de soarta crudă.

Astfel, vicarul Episcopiei Sălaj, preotul Ionuț Pop a avut ușa deschisă proiectului, iar astăzi, în cadrul slujbei de la Biserica „Sfântul Nicolae” din Zalău, a fost amplasată o urnă cu Crucea Roșie, unde enoriașii au donat pentru această campanie.

Toate donațiile strânse se vor transforma în alimente, dulciuri, haine și jucării, pe care, în perioada 22 – 24 decembrie le vom distribui în mod voluntar la aproximativ o mie de copii din Sălaj care trăiesc în condiții inumane.

De remarcat că Episcopia Sălajului a fost alături și de campania „Facem Marea Unire a Sălăjenilor”, prin care 500 de copii și persoane în vârstă au fost sprijinite cu donații consistente.

JOS PĂLĂRIA Episcopiei Sălaj!

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.