EMOȚIONANT! Un tânăr ce suferă de o boală grea a realizat cel mai spectaculos ghid turistic al Sălajului

Navo cover Navo cover

Răzvan Ciule (32 ani) este un tânăr care se luptă cu o boală deosebit de gravă – tetrapareză spastică. În ciuda acestei greutăți însă, tânărul reușește să răzbească în viață și să demonstreze că atunci când vrei chiar orice se poate.

Salajul liber Pub

Tânărul zălăuan se paote mândri că a realizat cel mai spectaculos ghid turistic al județului Sălaj. Acesta a fost prezentat ieri, într*un cadru festiv la Prefectura Sălaj.

Răzvan Ciule s-a ocupat personal de întreg conceptul ghidului turistic care conține informații elocvente, clare și importante despre toate cele 57 de comune din județul Sălaj și cele patru orașe. Ghidul a fost realziat în parteneriat cu Instituția Prefectului. Pe lângă datele despre localități, ghidul lui Răzvan mai conține legende locale, atracții turistice și rețete locale de preparat mâncarea.

De remarcat că deși este imobilizat într-un scaun cu rotile, Răzvan a demonstrat tuturor că orice se poate! Astfel, tânărul este absovlent al Facultății de Teologie din Sibiu, a terminat și un master, dar vorbește fluent și trei limbi străine – engleză, franceză și italiană.

O pasiune importantă a tânărului zălăuan este informatica, fiind foarte atras de realizat pagini web. De altfel, Răzvan a realitat numeroase pagini web pentru diferite organizații, dar este și voluntar în organizații pentru sprijinirea tinerilor din România.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.