Elena Udrea la un pas de un eșec financiar de proporții cu afacerea Băile Boghiș

Navo cover cover cover cover cover

Elena Udrea a investit aproape 400.000 de euro în Băile Boghiș, din județul Sălaj, și acum riscă să piardă toți banii. Procesul în care se solicitată declararea falimentului firmei Băi Boghiș SRL a intrat în linie dreaptă și riscurile sunt mari, scriu cei de la Știri de Cluj.

Salajul liber Pub

Udrea s-a lăudat că a investit 375.000 de euro în Băile Boghiș de perioada în care era ministru al Turismului, iar recent instanța a constatat că toate părțile implicate în proces au acceptat raportul depus de experți.

Salajul liber Pub

”Având în vedere că părţile au căzut de acord asupra raportului de evaluare, instanţa ia act de asupra acestui aspect şi omologhează raportul”, au precizat magistrații, citați de spynews.ro.

Raportul de evaluare într-un asemenea proces este documentul prin care se estimează valoarea unor bunuri, de un evaluator autorizat, iar părțile implicate pot contesta anumite aspecte, dacă sunt de părere că bunurile nu sunt evaluate corespunzător. Însă, cum în dosarul Băi Boghiș SRL toți cei implicați au fost de acord cu datele financiare atașate de expert, procesul a intrat în linie dreaptă.

Elena Udrea deţine jumătate din firma chemată în fața instanță, una dintre partenerele de afaceri fiind Lia Stanca, fosta soţie a „generalului lui Băsescu”, Viorel Stanca. După ce firma lor a fost băgată în faliment, Elena Udrea a deschis la Tribunalul București un dosar împotriva partenerelor sale de afaceri Veronica Elena Stanca (Lia Stanca) și Nadine Magda Stanca.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.