Ei sunt tinerii tâlhari care au bătut cu bestialitate 2 femei din Gârceiu. Au fost prinși după 3 percheziții și arestați preventiv

cover Navo Navo Navo cover Navo

Doi tineri din satul Gârceiu, în vârstă de 18, respectiv 29 de ani – Leleczi Augustin-David și Nagy Marius Romeo – au fost astăzi arestați preventiv, după ce în dimineața zilei de 16 noiembrie au bătut cu bestialitate 2 femei în vârstă de 74, respectiv 75 de ani din sat. Scopul tinerilor a fost să afle unde își ascund cele două femei banii, însă nu au reușit să fure prea mult, fugind cu doar câteva bancnote mici.

Tâlharii au intrat cu cagule pe față peste cele două femei și le-au lovit atât de rău încât una dintre victime încă se resimte și are dureri puternice la nivelul capului. Imediat după faptă, tâlharii au reușit să se ascundă, însă polițiștii le-au dat repede de urmă, iar într-un timp scurt au reușit să le afle identitatea.

Pentru a putea proba faptele au efectuat 3 percheziții domiciliare, au pus în executare 10 mandate de aducere, iar ieri seară au fost reținuți. Bărbații sunt acuzați acum de tâlhărie calificată și riscă ani grei de pușcărie.

Imediat după săvârșirea faptei, victimele au fost transportate de urgență la Unitatea Primiri Urgențe, fiind însă stabilizate de medici.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Acesti scursori ai societatii bag seama ca primesc ajutoare sociale si au drept de vot ?veti vedea ca asemenea actiuni raufacatoare vor lua amploare pt ca acesti barbari nu vor sa munceasca! Autoritatile dorm?