Echipele de fotbal din Sălaj, susținute de Consiliul Județean și AJF cu materiale sportive de peste 150.000 de lei

cover Navo Navo Navo cover Navo

Fotbalul mic din județul Sălaj este sprijinit constant atât de către organizatorul competițiilor – Asociația Județeană de Fotbal – condusă de Daniel Sabou, cât și de către Consiliul Județean Sălaj – condus de Dinu Iancu Sălăjanu.

Astăzi, 23 noiembrie, a avut loc un eveniment important pentru echipele de fotbal din județ. Într-un cadru festiv, toate cele 46 de asociații sportive din județ afiliate la AJF Sălaj au primit echipamente și materiale sportive. Este vorba despre un proiect cu titlul „Dezvoltarea activității fotbalistice în județul Sălaj la nivel de copii, juniori și seniori”, finanțat de către Consiliul Județean Sălaj.

Echipale de fotbal au primit plase de porți,mingi oficiale de joc, steaguri de colț,truse medicale,iar arbitri au primit genți și geci oficiale. Valoarea totală a materialelor a depășit 150.000 lei.

„Mulțumim domnului președinte Dinu Iancu Sălăjanu și Consiliului Județean Sălaj pentru efortul pe care l-au făcut și în acest an, în sprijinirea activității fotbalistice din județ”, transmite Daniel Sabou, președintele AJF Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.